Gebruiksvoorwaarden m.hager.nl

Het gebruik van mobiele site m.hager.nl wordt geregeld door de bepalingen en voorwaarden van het gebruik hieronder beschreven. Elke gebruiker erkent het hebben en gelezen te accepteren. Hager behoudt zich het recht voor om te allen tijde de voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Sitevoorwaarden

m.hager.nl is een site van Hager, fabrikant van elektromateriaal. Hager besteedt uitgebreide zorg aan de informatie die op deze website wordt gepubliceerd, maar het is altijd mogelijk dat gepubliceerde informatie niet juist, niet volledig en/of niet up-to-date is. De informatie kan worden gewijzigd of geactualiseerd zonder voorafgaande kennisgeving.

Hager is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade als direct of indirect gevolg van het gebruik van de site en de daarin opgenomen informatie. Hager aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor beslissingen die u neemt op basis van informatie die u aan m.hager.nl ontleent. U kunt aan op m.hager.nl gepubliceerde informatie geen rechten ontlenen jegens installateurs en andere partijen.

Copyright © Hager

Het auteursrecht van m.hager.nl ligt bij Hager Nederland. Alle elementen (tekst, logo's, beelden, geluiden, software, pictorgrammen, databases, etc.) opgenomen op m.hager.nl worden beschermd door nationale en internationale intellectuele eigendom. Deze elementen blijven het exclusieve eigendom van Hager en/of haar partners.

De inhoud en de vormgeving van de website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op generlei wijze worden opgeslagen, gereproduceerd, bewerkt of gedistribueerd zonder de schriftelijke toestemming van de auteur. Alleen de opslag en het gebruik van de inhoud voor privé-doeleinden is uitgesloten.

De gebruiker is verantwoordelijk voor de naleving van de wetgeving zelf, en kan aansprakelijk worden gesteld voor misbruik.

Bedrijfsgegevens uitgever m.hager.nl

Bedrijfsgegevens:
Hager
Postbus 708
5201 AS 's-Hertogenbosch

Larenweg 36
5234 KA 's-Hertogenbosch

Telefoon 073 - 642 85 84
Fax 073 - 642 79 46
E-mail: info@hager.nl
Website: www.hager.nl
Mobiel: m.hager.nl

Directie:
Rianne van Lieshout

KvK-nummer
16061880

Overige diensten:
Installateurs/consumenten: www.mijninstallateur.com
Consumenten: www.homesolutions.nl

Privacyverklaring

Hager verzamelt geen persoonlijke gegevens als u door de toepassing bladert. Mogelijk wordt u gevraagd naar uw e-mailadres en andere persoonlijke informatie tijdens aanmeldingen. Hager beschermt de privacy van haar gebruikers in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.