De organisatie Hager

Hager-pand Den Bosch

Sinds 1955 heeft het familiebedrijf Hager het vertrouwen gewonnen van vele professionals in de elektrotechnische installatiebranche.

Ongeacht de elektrische oplossing: energiedistributie, kabelmanagement, schakelmateriaal of gebouwautomatisering, onze klanten weten dat ze in goede handen zijn, dankzij ons complete aanbod van producten én service. Gedreven door innovatie en oplossingen die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn, is Hager een toonaangevende producent.
Wij brengen systemen die zich onderscheiden in kwaliteit, eenvoud in gebruik en attractief design. Dit zowel voor de elektro-installateur en de overige partijen in de bouwkolom, als voor de eindgebruiker. Hager streeft een hecht partnership met de elektrogroothandels en de paneelbouwpartners na.

Hager, Tehalit, Weber, Electraplan Solutions, Berker
In de loop der jaren is ons aanbod voor woningen en gebouwen enorm uitgebreid. De specialisten Tehalit, Weber, Electraplan Solutions en Berker hebben het Hager-merk verrijkt. Het resultaat: een sterker merk en een uniek leveringsproces voor onze klanten.

Hager-pand Blieskastel

Hager wereldwijd

Hager is onderdeel van de Hager Group, een internationaal opererend familiebedrijf met meer dan 50 jaar jaar traditie.
Op dit moment werken ca. 850 ingenieurs in onderzoek en ontwikkeling en besteedt de Hager Group ongeveer 5% van de omzet aan R & D. Zo worden wereldwijd ongeveer 170 ontwikkelingen per jaar geregistreerd als patent.

Het volledige gamma van Hager Group vandaag de dag bestaat uit zo'n 74.000 artikelen. De distributie in 95 landen wordt ondersteund door meer dan 20.000 verkooppunten van onze groothandelpartners. Nauwe relaties met klanten en dealers geven Hager een sterke lokale aanwezigheid.

Kerncijfers

Omzet
€ 1,7 mld.
Personeelsleden wereldwijd:
11.400
Personeelsleden Nederland:
125
Productielocaties:
11 in 23 landen